vr 10 jan 2020

Gouda Hardcore #30

Deuren open: 19:30
Start: 19:45
Einde: 00:00
Regular Ticket: €8
Late Ticket: €10
Leden: €6

Over Gouda Hardcore #30

Gouda Hardcore #30

De stilte is gebroken en GHC is weer helemaal terug in 2020!
(Bart’s Bday Bash)

Deluminator (DE)
Knocking your fucking lights out since ’14. Stomping riffs and a fuck you attitude is what they bring. The band just released their new record "Swamp Melody" on Farewell Records
Watch them on Youtube

Deconvolution (CH)
The swiss heat named Deconvolution will make their NL debut at this show. Expect top notch riffs and a vicious live performance.
Watch them on Youtube

Voidcrawler
Lowlands Hardcore
Watch them on Youtube

Second Sight (DE)
Groovy shit from West-Germany! Check their latest EP "Stuck With The Flow" which came out on Injustice Records last summer
Watch them on Youtube

JUST ICE band (CA)
Canadian riff machine Just Ice making their way to Europe for the second time! Hardcore with a groovy touch. Get with it!
Watch them on Youtube

HEAVY KIND (DE)
Duisburg groove! You know what the deal is.
Watch them on Youtube

Over het evenement

Tickets

Regular Ticket: €8

Late Ticket: €10

Leden: €6

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 19:45

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!