zo 29 mei 2022

Gouda Hardcore #31

met Hopes (CZ), SERVE (NL), Primal Truth (BE) & SWELL (NL)

Deuren open: 19:00
Start: 19:30
Einde: 00:00
Regulier: €12
Leden: €10

Over Gouda Hardcore #31

Gouda Hardcore is terug! Na de laatste editie in 2020 is het tijd om in So What te knallen.

Hopes (CZ)
Hardcore Metal uit Praag. Ze hebben net hun nieuwe track "Vibe" gereleased. Track about boyz behaving bad to girlz! SMALL DICK ViBE!

SERVE (NL)
SERVE heeft een jaar geleden hun debuut EP ‘Life is not lived,it is suffered through’ uitgebracht, wat resulteerde in een uitverkochte release show. Inmiddels hebben ze opgetreden met onder andere Jesus Piece, Broken teeth, No turning Back en Rotting out. Daarnaast maakten ze hun debuut op Nederlandse TV bij het programma ‘Man bijt hond’, kon je ze vinden bij de afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag en ligt er nieuw materiaal op de plank.

Primal Truth (BE)
Witness the Shred. Hardcore uit België

SWELL (NL)
SWELL is een 4-piece hardcore band uit Tilburg, getekend bij Blindsided Records. De band creëert een groove-georiënteerde stijl van hardcore die wordt gemengd met snelle riffs, zware breaks en screams gecombineerd met melodieuze zang.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12

Leden: €10

Tijden

Aanvang: 19:00

Start: 19:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!