za 08 okt 2022

Gouds Koren festival

// Hét korenfestival van Nederland!

Deuren open: 10:30
Start: 11:00
Einde: 16:30
Free Ticket: Gratis

Over Gouds Koren festival

Kom op zaterdag 8 oktober 2022 naar het Gouds Koren Festival. Gouda zal op die dag geheel in het teken staan van dit bruisende festival met diverse podia in de sfeervolle binnenstad. Ook ons poppodium is een locatie van het Gouds Koren Festival. Van klassiek, volksmuziek en kamermuziek tot popmuziek. Ruim 30 koren met zo’n 1000 deelnemers uit Gouda en wijde omgeving zingen op 8 oktober. Er is dus voor ieder wat wils zodat jong en oud zich kan vermaken.

Loop gerust even binnen!
Meer informatie: goudskorenfestival.nl

Timetable
11.00 u – Flexible Sound
12.00 u – United Voices
12.30 u – Blueprint
13.30 u – Vocadoca
14.00 u – Popkoor Alive
15.00 u – Popkoor Rebound

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 10:30

Start: 11:00

Einde: 16:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!