vr 06 mrt 2020

Hallo Venray

+ Teddy's Hit

Deuren open: 21:00
Start: 21:30
Einde: 01:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over Hallo Venray

De ervaren rockers van Hallo Venray keren terug naar So What! Zes keer eerder speelden ze bij ons en altijd was het groots, dus dit beloofd wat!

Hallo Venray is inmiddels weer enigszins hersteld van hun dertigjarig bestaan in 2017 en zal bij ons vooral nieuwe nummers uitproberen. Maar ook de oude bekende hits komen vast langs. Kom dus langs voor een sneak preview van nieuwe nummers van deze Haagse Rockers.

Het laatste album ‘Where Is The Funky Party?’ dateert van 2017 album en Plato Mania schreef er dit over (door recensent: Jurgen Vreugdenhil):

Dertig jaar, zolang genieten we nu al van Hallo Venray. Een carrière waarin klassiekers werden opgeleverd, de band ooit op sterven na dood was, en de laatste jaren een artistieke wederopstanding gemaakt wordt die er wezen mag. Voorman Henk Koorn blijft een intrigerend figuur, die wars van alle trends zijn eigen plan blijft trekken. Voor het jubileum trakteerde de band zichzelf op een tripje naar Frankrijk, om daar met producer JB Meijers dit, opnieuw, zeer eigenzinnige album te maken. Zowel hoes als opener Funky Party laten horen dat het feestje wel van een dreigende, altijd boeiende, maar niet perse vrolijke sfeer is. Blood grijpt terug op het stampende energieke gitaargeluid waar Hallo Venray ooit de vaderlandse rockscene mee wakker schudde. Daarna komt er zowaar een flinke portie psychedelica de hoek omzeilen, waarbij de teksten niet zelden druipen van het cynisme. Opnieuw weet Hallo Venray te verrassen, al is het alleen maar met het feit dat dertig jaar in de bizznizz niet wil zeggen dat je niet meer meetelt. Integendeel, zelfs.

VOORPROGRAMMA: Teddy’s Hit

Met hun wervelende pseudo-psychedelische indie rock vertaalt het Amsterdamse Teddy’s Hit moeiteloos het beste uit de jaren ’90 naar hedendaagse context. Uitgerust met een lading no-nonsense hits toont de band hun energie feilloos te sturen met vrolijke, catchy riffs en melodieën, gespeeld met eigenwijze nonchalance en teksten die als een stroom van bewustzijn uit de mouw geschud lijken te zijn.

Begin oktober bracht de band hun eerste, self-titled EP uit op het Amsterdamse ‘I Love My Label’, het label van Tim Knol.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!