vr 11 nov 2022

Hallo Venray

Coffee and Cake

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €16
Leden: €14

Over Hallo Venray

Haagse gitaarrockband Hallo Venray komt met happy sad song; Jazz. “Het lied speelt zich af op de begrafenis van Louis Debij, drummer van talloze nederlandse hits en ik heb hem vaak in de studio in levende lijve mogen meemaken.” Muzikant en zanger Henk Koorn maakt ruim 30 jaar muziek met zijn band met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Video: https://bit.ly/3xtcJBb / clubtour in najaar / Coffee and Cake album 16 sept

Voorprogramma: Phoenix Rivers

Alleen met een klein beetje pech ontstaan de mooiste dingen. De Leidse band Phoenix Rivers werd geboren aan de vooravond van de pandemie, en kreeg daarmee de jeugd die elk kindsterretje verdient: deels opgesloten, en deels voor de camera. Achter gesloten deuren werd in minder dan een jaar een uur aan repertoire in elkaar getimmerd, wat vervolgens een paar keer voor lege zalen op film werd vastgelegd.

Muzikaal tapt Phoenix Rivers uit jaren aloude Indie-vaatjes: Velvet Underground, Replacements, Dinosaur Jr, Mountain Goats, Modest Mouse en Pavement/Silver Jews; net-niet dansbare indiefolk, met messscherpe teksten. Qua personeel bestaat de band uit 4 vroeg-oude, Leidse zielen: Olaf Caarls op gitaar en zang, Eric Coen Versteeg op elektrische gitaar, Sam van Tienhoven op basgitaar, en Lars Aarts op drums. Afgelopen december verscheen hun debuut-EP en op dit moment werkt de band aan het eerste album.


Geprogrammeerd in samenwerking met De Goudse Schouwburg


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €16

Leden: €14

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!