za 29 okt 2022

Halloween: Spookjesbos

Once Upon A Nightmare

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €5
Free Ticket: Gratis
Leden: €3

Over Halloween: Spookjesbos

Er was eens een betoverende plek, met een magische sluier over het land van geluk en samenhorigheid. Dier en mens leefde in vrede samen en alles was goed. Het sprookjesbos was het kroonstuk van de omgeving. Van heinde en ver kwamen wezens op zoek naar hun ‘lang en gelukkig leven’.
Maar op een dag veranderde alles…

Welkom in het Sp(r)ookjesbos

We brengen je nachtmerries tot leven en jagen je de stuipen op het lijf. Niemand ontkomt aan de kwaadaardige magie die heerst.

Ben jij verkleed als een van de wezens uit het bos? Als je door de poortwachters wordt herkent, dan kan je veilig en gratis naar binnen.


Let op! De deurdienst beslist of je genoeg bent verkleed om gebruik te kunnen maken van gratis entree.

Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.
18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Free Ticket: Gratis

Leden: €3

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!