za 06 nov 2021

Hardness 2.0

Deuren open: 17:30
Start: 17:30
Einde: 00:00
Early DieHard Ticket: €9.50
DieHard Ticket: €14
Late Hard Ticket: €19

Over Hardness 2.0

LET OP! Bij dit event gebruiken we de Corona Pas. Zorg dus dat je een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs kunt laten zien en je ID kaart.


BOOOM!

WE ARE BACK!

The wait is over! We will be back harder and better than before! 💥 After a successful first edition in 2019 that was completely sold out with a shitload of dedication, finally there is round two on the 6th of November 2021! Time for a new Hardness test!

On the 6th of November 2021 we gonna test the hardness of some particular hard sounds again. This time we choose some new specialists to fulfill these tests.

Every DJ with his own particular hard sound. From the classics till the future, this will be an epic hard night again!

𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬

https://so-what.stager.nl/Hardness/tickets

Iedereen die al in het bezit was van een ticket voor de afgelaste editie op 21 maart 2020 zal binnenkort automatisch een mail krijgen dat de tickets geldig zullen zijn voor de nieuwe editie op 6 november 2021!

𝐋𝐢𝐧𝐞-𝐮𝐩

* Adaro

* Panic

* Artic vs Desnar

* Delius

* A-Tony

* Tammalee

* Audiotricker

* Hosted by MC Robs

6 November 2021 | So What! Gouda | 18+

Over het evenement

Tickets

Early DieHard Ticket: €9.50

DieHard Ticket: €14

Late Hard Ticket: €19

Tijden

Aanvang: 17:30

Start: 17:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!