zo 13 mrt 2022

Het So What! Debat

Verkiezingsdebat Gemeenteraad 2022

Deuren open: 15:30
Start: 16:00
Einde: 18:00
Free Ticket: Gratis

Over Het So What! Debat

Zondag 13 maart

16:00 – 18:00

Het grote So What! Debat

voor iedere Gouwenaar, ook voor de zwijgende meerderheid

Dit wil je niet missen, want je krijgt eindelijk een antwoord op de vraag….

Welke Goudse politieke partijen doen daadwerkelijk wat ze zeggen?

De kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 laten zien wat ze kunnen in de Dragons Den van So What!

Welke partij pakt door?


Georganiseerd door: Mass Events, Mandeville Academy en @Woordlab

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 15:30

Start: 16:00

Deur dicht: 00:00

Einde: 18:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!