vr 04 okt 2019

Indian Askin

Deuren open: 21:00
Start: 21:30
Einde: 01:00
Regulier: €13
Leden: €11

Over Indian Askin

De lichtelijk gestoorde indierockers van Indian Askin nemen hun 2e album ‘Another Round’ dit najaar mee naar So What! Verwacht energieke nu-punk, vuige rock, psychedelische soundscapes maar ook catchy loopjes op zijn tijd.

Deze zomer staan ze op veel grote festivals zoals Paaspop, Best Kept Secret Festival 2019, Pinkpop Festival en de Zwarte Cross. Maar echt beleven doe je deze band in een kleine club.

Dus zodra ze een beetje zijn bijgekomen van de zomer en de bladeren weer gaan vallen verwelkomen wij ze op 4 oktober ‘gewoon’ als eerste in So What! Gouda. Koop dus snel je kaartje. Vrijdag 22 maart om 10.00 uur start de verkoop.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €13

Leden: €11

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!