vr 27 okt 2023

ISABEL

Mellow R&B popmuziek met invloeden van Pip Millett, Ari Lennox en Jorja Smith

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over ISABEL

Ga met ISABEL mee de diepte in tijdens haar show vol Mellow R&B popmuziek met invloeden van Pip Millett, Ari Lennox en Jorja Smith.

Ze heeft al veel muzikale stappen gezet: o.a een duet op Concert At Sea met Bløf, een solo op Radio 538 Koningsdag en een show in Paradiso! In de zomer van 2021 bracht ze haar debuut EP “Flowerchild” uit, met o.a. de nummers “Heartbeat”, “Just Like This” en “To Me”. Haar debuut EP is op Spotify te beluisteren en heeft inmiddels al meer dan 200.000 streams. Ook bracht ze in het najaar van 2021 haar nieuwste single “Be Careful” uit. Na het uitbrengen van haar muziek heeft ze o.a. mogen optreden bij Giel Beelen (NPO2), Parels Van De Nacht (3FM) en Stephan’s Pianobar (Qmusic).

19 mei bracht ze haar meest recente single “Future Fantasies” uit en in september komt ze met een gloednieuwe EP!

Luister "Future Fantasies" nu op Spotify en kom het op vrijdag 27 oktober meemaken bij So What!


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!