vr 22 dec 2023

Jack Jarryd

Fresh pop, lively rock, 80's synthesizers, en epische solo's

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €12.50
Leden: €10.50

Over Jack Jarryd

Een nieuw hoofdstuk is aangebroken, Fatal Love is hier!

Na de in 2021 verschenen debuut EP ‘Evolve’ en de singles ‘Living It Up’, ‘Heartache’ en ‘Open Fire’, komt Jack Jarryd met zijn tweede EP ‘Fatal Love’. De EP wordt gereleased op het label Cloud 9, waar Jack in januari 2023 zijn eerste platencontract tekende. Op de plaat is onder andere single ‘Hot Stuff’ te horen, dat eerder dit jaar 10 weken in ‘De Verrukkelijke 15’ op NPO Radio 2 stond, waarvan een aantal weken op #1. Een liveoptreden in de ochtendshow op Radio 2 mocht dan ook niet ontbreken.

Verder werd de song gedraaid op Radio 5 en 3FM en was het te horen in het tv-programma Temptation Island. De gevoelige ballad ‘Done With It’ volgde, welke hij ten gehore bracht tijdens zijn live tv-debuut in de talkshow ‘Tijd Voor Max’. In de afgelopen jaren speelde Jack veelvuldig live-promo’s bij Radio Veronica, 3FM, Qmusic en Radio 2, en ook op de podia maakte hij zijn meters.

Naast voorprogramma’s van Saint Motel, Floor Jansen, Jaap Reesema, Blaudzun en diverse festivalshows stond de zanger een hele tour in het voorprogramma van The Dirty Daddies. Hiermee ging hij de grote poppodia af in totaal vierentwintig uitverkochte shows. Gewapend met zijn stem en zijn band geeft hij een ouderwets spectaculaire liveshow, die zich beweegt tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende rock ’n roll. Inmiddels heeft Jack Jarryd zijn eerste eigen clubtour afgetrapt, waarmee hij 6 steden aan zal doen door het hele land.

Een knallend einde van 2023 en een veelbelovende start van 2024!

Spotify | Instagram | Youtube


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12.50

Leden: €10.50

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!