vr 22 dec 2023

Jack Jarryd

Fresh pop, lively rock, 80's synthesizers, en epische solo's

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €12.50
Leden: €10.50

Over Jack Jarryd

In 2021 maakte Jack Jarryd een veelbelovend debuut in de muziekindustrie. Met de release van zijn EP ‘Evolve’, de single ‘Living It Up’ en ‘Heartache’ (2022) stortte hij zijn hart uit in een reeks dynamische nummers. Meerdere live optredens en airplay op Qmusic, Radio Veronica, Radio 2 en 3FM volgden. Zijn single ‘Open Fire’ kon ook op support rekenen, dit nummer werd namelijk verkozen tot oorkonde op Radio Veronica. Tijdens een uitverkochte headlinershow in Luxor Live, voorprogramma’s van Saint Mortel, Floor Jansen en Blaudzun en diverse festivalshows maakte het publiek kennis met Jack Jarryd.

In de eerste maanden van 2023 tourde de zanger als voorprogramma van The Dirty Daddies langs 24 uitverkochte grote zalen. Gewapend met zijn stem en zijn band geeft hij een ouderwets spectaculaire liveshow, die zich beweegt tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende rock ’n roll.

Onlangs tekende Jack Jarryd een platencontract bij Cloud 9 Music, waarmee hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Zijn nieuwe single ‘Hot Stuff’ behaalde de eerste plaats in de Verrukkelijke Top 15 van NPO Radio 2, staat op de playlist bij deze zender en kan op veel streams en Shazams rekenen. De komende maanden brengt Jack Jarryd verschillende tracks uit, die hij bundelt op een EP die in het najaar verschijnt. Ter ere van die release volgt zijn eerste eigen clubtour, van oktober t/m december 2023.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12.50

Leden: €10.50

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Deur dicht: 00:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!