za 16 dec 2023

JamClub

Open podium, jamsessie én speciaal bier

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 01:00
Leden: Gratis
Free Ticket: Gratis

Over JamClub

Welkom bij de JamClub, dé muzikale ontmoetingsplek in Gouda waar ervaren beginners, virt(s)uoze muzikanten en muziekliefhebbers samenkomen om een avond te jammen!

Of je nu een doorgewinterde muzikant bent, een getalenteerde starter of gewoonweg dol bent op muziek, bij JamClub is iedereen welkom. Dit is dé kans om nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten en samen de magie van muziek te ervaren.

Laat je inspireren door diverse muziekstijlen, want bij JamClub is elke stijl welkom. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt ook het bier een muziekale twist. Proef van de proeverijen die speciaal voor deze avond zijn samengesteld!

Bereid je voor op een avond vol ontdekkingen, plezier en vooral veel muzikaliteit. Kom en doe mee!

Om ervoor te kunnen zorgen dat iedereen op zijn favoriete instrument kan spelen, vragen we je om, waar mogelijk, je eigen instrument mee te nemen. Vooral gitaren, basgitaren, blokfluiten en mondharmonica’s zijn welkom.

Over het evenement

Tickets

Leden: Gratis

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!