vr 08 mrt 2024

Jamclub

Ontdek, geniet & jam

Deuren open: 21:00
Start: 21:00
Einde: 01:00
Free Ticket: Gratis
Leden: Gratis

Over Jamclub

Welkom bij de JamClub, Dé muzikale ontmoetingsplek in Gouda. Van psychedelische shoegaze jams, opzwepende funk tot aan een superstrakke versie Eye of the Tiger. Iedereen is dus welkom: Muzikant én liefhebber. Na een geslaagde eerste editie op 16 december is het nu tijd voor de tweede ronde. Vanaf nu ieder seizoen vaste kost bij So What!.

Jamsessie én open podium
Tijdens dit gratis toegankelijke evenement kunnen muzikanten spontaan het podium op. Om te jammen, of samen ingestudeerde nummers te spelen. Muzikanten kunnen samen of alleen iets voorbereiden. Of juist op de bonnefooi naar So What! komen. Alle stijlen zijn welkom waardoor je als muziekliefhebber ook echt nieuwe dingen kan ontdekken. En voor de muzikanten is bijna alles voorzien: een drumstel, bas- en gitaarversterkers en microfoons. Neem wel je eigen (bas)gitaar, blokfluit, harmonica en effectpedalen mee.

Zeker zijn van een plek op het podium? Wees er dan op tijd bij. Tot dan!

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!