do 11 nov 2021

Jett Rebel

// SOLO

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 22:00

Over Jett Rebel

Met deze solo theatertour blijft Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. Maar dan wel alle facetten van die muziek. Eerlijk en puur, zonder opsmuk. Verwacht het onverwachte van deze alleskunner. De Telegraaf vatte zijn vorige theatershow in één woord kernachtig samen: ‘Magisch’. Dat zal het ook nu ongetwijfeld weer zijn. Beleef een muzikale reis met… Jett Rebel.

Speciaal voor deze theatertour heeft Jett Rebel een postbus geopend waar jij als bezoeker/fan je verzoekje in kunt dienen. Niet via social media maar ‘ouderwets’ per post. Is er een song die jij heel graag zou willen horen tijdens de aanstaande theatertour? Stuur dan een brief! Vermeld in de brief je naam, de song die je graag door Jett Rebel vertolkt wilt zien, in welk theater je de show bijwoont en geef een eventuele motivatie waarom het nummer zo speciaal voor je is.

Het postbusadres is:

Jett Rebel

Postbus 455

1000 AL Amsterdam

www.jettrebel.nl

Haal je tickets via De Goudse Schouwburg

*Dit optreden vindt plaats in De Goudse Schouwburg en is onderdeel van onze gezamenlijke programmering. *

Evenement vindt plaats in De Goudse Schouwburg

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!