vr 08 nov 2019

Jo Goes Hunting

GRATIS VOOR LEDEN!

Deuren open: 21:00
Start: 22:00
Einde: 01:00
Leden: €1
Regulier: €10

Over Jo Goes Hunting

Jo Goes Hunting is het geesteskind van Jimmi Jo Hueting. Naast zijn werkzaamheden als jazzdrummer, ontpopt Jimmi als eigenzinnige producer en songwriter. Met zijn liefde voor experimentele elektronische muziek, obscure hiphop en sixties pop, in combinatie met zijn minutieuze productie stijl, creëert Jimmi sounds die samensmelten in een innovatief, prikkelend en veelzijdig geheel. Sterk beïnvloed door zijn werkzaamheden als jazzdrummer, is ritmische diversiteit het hart van iedere song. Ongeacht de complexiteit van die ritmische elementen is de muziek van Jo Goes Hunting vooral dansbaar, fris en catchy.

In de studio speelt Jimmi Jo alle instrumenten zelf in. Live wordt hij ondersteund door 4 musici die samen een sterke live reputatie hebben opgebouwd. Zo speelden ze al op Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Iceland Airwaves en stonden ze in de AFAS Live als voorprogramma van De Staat.

De single Act Of Leaving ging wereldwijd viraal op Spotify, en singles ‘Winner’ ‘Confusion’ en ‘Lion’ kregen internationale radio aandacht. De opvolger van het album ‘Come, Future’ komt in november uit.

Over het evenement

Tickets

Leden: €1

Regulier: €10

Tijden

Aanvang: 21:00

Start: 22:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!