do 08 okt 2020

Judy Blank

Late show

Deuren open: 22:00
Start: 22:30
Einde: 23:30
Leden: €10

Over Judy Blank

UPDATE:

In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is dit concert verplaatst van 17 april naar 8 oktober.
Dit concert zal plaats vinden in 2 shows van elk ongeveer een uur met ruimte voor 28 personen per show.
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen van 28 september sluit de bar om 22.00 uur. Maar het concert gaat door!

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander gehucht in Louisiana zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar groovy americanaliedjes.

De singer-songwriter brak in 2018 door met het in Amerika opgenomen coming-of-age album ‘Morning Sun’, een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem, die niet alleen in Nederland goed in de smaak bleek te vallen. Vorig jaar debuteerde ze op SXSW in Austin, ze toerde Europa rond met Susto (US) en in september stond ze als eerste Nederlander ooit op AmericanaFest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. Afgelopen najaar zag ook EP ‘Morning After’, het rauwere broertje van ‘Morning Sun’, het licht. Dit voorjaar verschijnt het laatste deel van de trilogie, op cassette: ‘Morning Tapes’. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen.

Puurder dan dit ga je het niet krijgen.

Instagram: @judyblankmusic
Twitter: @judyblankmusic
Facebook: @judyblankmusic

Mary Jane video
Pretty Far video

Judy Blank is al in So What! te bewonderen voor een kleine €12,-
Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €3,- elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €10

Tijden

Aanvang: 22:00

Start: 22:30

Einde: 23:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!