zo 24 mrt 2024

Klaverjastoernooi – Uitlegmiddag

Rotterdams klaverjassen in Gouda |Uitlegmiddag

Deuren open: 13:45
Start: 14:00
Einde: 17:30
Regulier: €7.50
Duo tickets: €13.50

Over Klaverjastoernooi – Uitlegmiddag

Dit voorjaar organiseert So What een klaverjastoernooi voor elke liefhebber.

Op 24 maart is er een uitlegmiddag voor degenen die willen leren klaverjassen of hun klaverjaskennis op te frissen. Daarna 3 middagen die samen het toernooi vormen: 28 april, 26 mei en 16 juni. Per middag is er een winnaars- en poedelprijs te bemachtigen. Aan het eind van het toernooi krijgt de kampioen de hoofdprijs. Inschrijfgeld à 7,50 per persoon per middag of 13,50 per duo per middag. Incl. consumptie (bier/wijn/fris) en hapjes!

Bij de inschrijving van het toernooi is het mogelijk om aan te geven of je het spel al goed beheerst of dat je een beginner bent. Hier wordt dan op de middagen in het toernooischema zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Inschrijven kan via www.so-what.nl of telefonisch via +31 6 51446950 tussen 19:00 en 20:00.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €7.50

Duo tickets: €13.50

Tijden

Aanvang: 13:45

Start: 14:00

Einde: 17:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!