vr 22 sep 2023

Kors

Gezellige feestrock uit Krimpenerwaard.

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €8.50
Leden: €6.50

Over Kors

Feestrock. Covers, maar wél met een eigen geluid. Vijf vrienden die muziek maken. En lol bovendien. Een band met de Krimpenerwaard als thuishaven.

Wij zijn Kors!

Ben op drums, onze trommelspecht (hij blijft tikken) met aanstekelijk enthousiasme
Arnold op slaggitaar, ogenschijnlijk stoïcijns maar van binnen vol vuur
Ronald op sologitaar, snelle vingers, snelle humor en altijd vrolijk
Frans op basgitaar, plukt er lekker op los, deze uiterst relaxte snarenvirtuoos
Jan, leadzanger, sfeermaker en nestor van de band

Je kunt het zo gek niet noemen of we spelen het. Van Herman Brood tot Status Quo en van Creedence Clearwater Revival tot Black Eyed Pies. En… – ja ja- zelfs Boney M. en Vader Abraham, maar dan wel in een ‘rockjasje’ want we houden van recht-toe-en-rechtaan!


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8.50

Leden: €6.50

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!