vr 31 mrt 2023

Kristo (BE)

Soloproject van Belgisch singer-songwriter & multi-instrumentalist Kristiaan Deruytter + support: Rosie Nicasy

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €9
Leden: €7

Over Kristo (BE)

Voor velen is Kristiaan Deruytter al lang geen onbekende meer. Als zoon van legendarisch saxofonist Frank Deruytter, en een moeder die marimba en vibrafoon doceert, groeide hij op in een zeer muzikale familie. Al snel werd duidelijk dat muziek ook zijn grootste passie zou worden, en dat hij zijn eigen weg zou zoeken én vinden. In zijn jeugd genoot hij een klassieke muziekopleiding en zijn tienerjaren bestonden vooral uit experimenteren bij verschillende bands. De laatste jaren was hij actief als frontman Savoir-Vivre, en deed hij regelmatig gastoptredens bij OTO-Machine, de funk formatie onder leiding van zijn vader. Hij studeerde net af aan de befaamde Codarts Hogeschool voor Kunsten in Rotterdam en blijft verder zoeken naar zijn eigen muzikale identiteit.  Het resultaat van die zoektocht:  straffe, oprechte songs, de ene keer ingetogen en puur, dan weer opzwepend en funky. Live wordt hij bijgestaan door Erik Rademakers op bas (Selah Sue, OTO Machine) en Wout Helsen op drums (Jaouad, EigenZweetStinkt).

Support: Rosie Nicasy

De 28-jarige Belgische zangeres groeide op met haar vader’s platencollectie als soundtrack. Patrick Nicasy, leadgitarist en songwriter van The Popgun, introduceerde Rosie al op jonge leeftijd aan muzikale helden als Dusty Springfield, Billie Holiday, Minnie Riperton en Bill Whiters. Soul, Motown en jazz verrijkten het smaakpalet en de oren van de jonge Rosie. Het duurde niet lang voor Rosie zelf aan het schrijven ging en dat vertaalt zich tot op heden in eerlijke, rauwe doch dromerige popmuziek met jazz en soul- invloeden.

Rosie’s nummers gaan over de imperfecties die het leven verrijken, de krassen die mensen met zich meedragen en hun vaak juist mooier maken. Eerlijke en rauwe muziek zoals die lievelingsplaat die je blijft draaien ondanks de krassen.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €9

Leden: €7

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!