di 01 mrt 2022

Lezing Partij voor de Dieren

Partij voor de Dieren Kamerlid Eva van Esch komt naar Gouda voor lezing

Deuren open: 19:15
Start: 19:30
Einde: 22:00
Free Ticket: Gratis

Over Lezing Partij voor de Dieren

De doorslaggevende stem: Hoe 3,5% van de bevolking het beslissende verschil kan maken

Eva van Esch neemt het publiek mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. Eva laat zien dat geweldloos verzet tegen een onwillige overheid veel meer kans van slagen heeft dan enige andere vorm van revolutie. De Partij voor de Dieren is er een voorbeeld van. Begonnen in 2002 als initiatief van slechts vier mensen, is de partij inmiddels uitgegroeid tot een beweging met 24.000 leden en 81 volksvertegenwoordigers.

Na afloop praten Eva en PvdD lijsttrekker Corina Kerkmans voor de gemeente Gouda samen met het publiek na over wat de doorslaggevende stem kan betekenen in een stad als Gouda. Wat kan de politiek doen en wat kan men zelf doen in Gouda?

Praktische informatie:

Datum: 1 Maart 2022

**Tijd: **19:30 inloop vanaf 19:15

Locatie: Poppodium So What! te Vest 30

Aanmelden: Meld je aan door een gratis ticket te reserveren. Neem je één of meerdere personen mee? Graag aparte tickets kopen.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 19:15

Start: 19:30

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!