ma 01 jul 2024

Lidmaatschap

Steun So What! en wordt lid!

Deuren open: 11:55
Start: 11:55
Einde: 12:55
Lidmaatschap: €25

Over Lidmaatschap

So What! heeft al jarenlang een ledenbestand en hiermee steun je onze stichting. Met jullie hulp kunnen wij de mooie events neerzetten zoals wij dat al 57 jaar doen. Deze leden krijgen ook nog eens enorm veel voordeel.

DE VOORDELEN
* Je persoonlijke So What!-pas
* €2-, korting op concerten en thema-avonden
* Een paar keer per seizoen GRATIS toegang tot concerten in So What!
* €2 euro korting op je ticket bij Filmhuis Gouda
* Korting op verschillende muziekgerelateerde voorstellingen bij De Goudse Schouwburg

Lid worden?
Interesse en wil je direct lid worden van So What? Koop een lidmaatschap via dit evenement! Stuur vervolgens een leuke foto van jezelf naar secretariaat@sowhat.nl. Deze drukken we op je lidmaatschappas. Je ontvangt een mailtje van secretriaat wanneer je pas klaar is.

Wanneer je lidmaatschap dreigt te verlopen, ontvang je van ons ook een mailtje. Je kan dan zelf beslissen of je je lidmaatschap wilt verlengen. Nog geen mailtje gehad, maar wil je je lidmaatschap wel verlengen? Geen enkel probleem! Koop dan via dit evenement een ticket.

Over het evenement

Tickets

Lidmaatschap: €25

Tijden

Aanvang: 11:55

Start: 11:55

Einde: 12:55

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!