vr 15 mrt 2024

Light by the Sea plays The Cranberries

Ierse folk & rock uit de 90’s

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €15
Leden: €13

Over Light by the Sea plays The Cranberries

The Cranberries gaven rockmuziek een uniek geluid en lieten een blijvende artistieke legacy achter. Vanaf het vroege commerciële succes van de Ierse band in 1995 tot de tragische dood van zangeres Dolores O’Riordan in 2018, waren The Cranberries muzikale revolutionairen, die de typische jaren 90-sound bepaalden die iedereen tot op de dag van vandaag kent en herkent.

Light By The Sea neemt de bezoeker mee terug in de tijd met de kracht van geluid, geïnspireerd op de legendarische “Live In Paris (Beneath The Skin, 1999)” set van The Cranberries. Daarnaast voegen ze hun favoriete tracks toe aan de al rijkelijke met hits gevulde setlist. De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann werd in haar jeugd getraind in verschillende folk (volksmuziek) competities en ontdekte al snel de overeenkomsten tussen enkele Hongaarse en Ierse folk technieken. Het betoverende stemgeluid van Dolores O’Riordan en de combinatie van Ierse folk & rock, gaf The Cranberries de kans om tot een van de meest iconische acts uit te groeien.

Het is een grote eer voor Anna en voor Light By The Sea om de muziek van deze unieke zangeres opnieuw ten gehore te brengen. En die legacy: Will Linger On Forever.

Om tijdens deze avond compleet weg te dwalen in al het goede wat de 90’s muzikaal heeft voortgebracht, zal er een live DJ aanwezig zijn die voor en na de show het beste van de 90’s ten gehore brengt.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €15

Leden: €13

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!