za 14 okt 2023

Lövestad Live

Unstoppable groovy clubnight

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €13
Leden: €11

Over Lövestad Live

Sjors Lamertink started Lövestad live as a duo, and is now successfully continuing this project solo.

Lövestad played live venues like, Amsterdam’s Royal Concert Hall, Katerblau Berlin, Hive Zurich, Garten in Istanbul, De Marktkantine.

What can you expect?
You should check out the links below…
But get ready for a clubnight which will be Unstoppable.
A fresh and energetic live set, synthesizers, emotional house…

We will announce the other dj’s later on..

They will play this night in the same groovy and funky rythm as Lövestad live

Don’t miss out on this one…

Youtube | Instagram


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €13

Leden: €11

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!