za 22 aug 2020

Lowlands free:united

Deuren open: 18:00
Start: 18:00
Einde: 04:00
Free Ticket: Gratis

Over Lowlands free:united

Dit had het weekend moeten zijn van Lowlands. Vele van jullie hadden je er waarschijnlijk ontzettend op verheugd. 😢

Maar niet getreurd, want we vieren Lowlands dit jaar in heel Nederland! ☀️ Op vrijdagavond 21 augustus beginnen we alvast met de ArmadiLLow en op zaterdag en zondag gaan we helemaal om. Op 22 en 23 augustus gaat Lowlands samen met 3FM en VPRO 3voor12 los, live vanuit het hoofdkwartier in de Melkweg.

In So What hebben wij de live-stream klaar staan om 18:00 op zowel de vrijdag als zaterdag. Dus kom genieten van de vele prachtige optredens van vorige jaren en kom shinen in die festival outfit!


De stream is alleen maar binnen te zien. Zorg dat je van tevoren reserveert om zeker te zijn van een goede plek.
Het is belangrijk bij het bezoek dat je in gezonde toestand verkeerd, 1.5 meter afstand houdt, regelmatig je handen wast, contactloos betaalt (Pin Only) en aanwijzingen van onze vrijwilligers opvolgt.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 18:00

Start: 18:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!