do 05 mrt 2020

Memphis Maniacs & Kamerata Zuid

in de Goudse Schouwburg

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 06:00

Over Memphis Maniacs & Kamerata Zuid

Clashup!

De populaire mash-up band Memphis Maniacs en het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een revolutionaire show! Zij laten de grenzen tussen genres verdampen met een kernfusie van klassiek en popmuziek. Geen zwierige begeleiding of aanvulling vanuit het orkest, maar een ware samensmelting van twee muzikale werelden waarin de rollen dikwijls worden omgedraaid. Innovatieve frictie wordt zeker niet geschuwd wanneer hits van Vivaldi, Mozart en consorten in de blender gaan met pop, rock en dance van de afgelopen decennia.

Meer Informatie

Geprogrammeerd in samenwerking met de Goudse Schouwburg
Ga naar de hun website voor meer informatie.

Evenement vindt plaats in De Goudse Schouwburg

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!