vr 25 sep 2020

Mercy John

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 06:00
Leden: €8

Over Mercy John

Waar Mercy John rondom zijn eerste album ‘This Ain’t New York’ al werd geroemd om zijn songschrijverschap toont de in 2019 verschenen opvolger ‘Let It Go Easy’ maar eens te meer aan dat de diepste emoties vaak tot de meest indringende creaties leiden.

Het uitvoerig bejubelde debuut ‘This Ain’t New York’ opende namelijk vele deuren voor de nuchtere songwriter. Zoals diverse grote festivaloptredens en een tour met JW Roy en Danny Vera. Even leek het echter allemaal wat té snel te gaan, bleek de eindeloze energie toch eindig te zijn en kwam de zanger zichzelf en al zijn angsten tegen. Het nieuwe album ‘Let It Go Easy’ (2019) is echter geen somber album geworden, maar een album waarop vooral wordt gezocht en soms ook gevonden.

Het jaar 2019 bleek sowieso een bijzonder productief en succesvol jaar te zijn voor Mercy John. Naast dat hij met Danny Vera de megahit ‘Roller Coaster’ schreef, bracht hij namelijk zelf ook de goed ontvangen solo acoustische EP ‘Cruel Love’ uit. Met daarop een aantal songs van zijn eerste twee albums in een volledig acoustische vorm. Tijdens de ‘Cruel Love’- Tour in 2020 wil Mercy John graag in zijn ééntje, gewapend met gitaar en een mondharmonica, zijn liedjes met deze sound zo dicht mogelijk bij de luisteraar brengen. Waarbij er natuurlijk ook ruimte is voor zijn mooie verhalen over de songs en zijn niet altijd even vlekkeloos verlopen leven tot nu toe.


Mercy John is al in So What! te bewonderen voor een kleine €10,-
Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,50 elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!