vr 01 okt 2021

Mevrouw Tamara + Tenfold

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €8
Leden: €6

Over Mevrouw Tamara + Tenfold

LET OP! Bij dit event gebruiken we de Corona Pas. Zorg dus dat je een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs kunt laten zien en je ID kaart.


Mevrouw Tamara

Eigenzinnige, verhalende muziek met invloeden van My Brightest Diamond, St. Vincent en Radiohead. Haar oprechte, breekbare maar soms ook kritische teksten laten je nadenken over het leven dat ineens onalledaags lijkt. De omarmende instrumentatie biedt een warm bed waarin je je dromend mee kan laten voeren in deze gedachten. Mevrouw Tamara deed optredens in o.a. Paradiso, De Kleine Komedie, TivoliVredenburg, Van Gogh Museum, NPO Radio 1, 2, 3FM, 4 en 5 en in Londen, Milaan en Keulen. Ze werkte samen met gitarist Anne Soldaat, componist Marc Alberto, producer Jurriaan Sielcken en violist Myrthe van de Weetering. Voor haar nieuwste album ‘In je hoofd’, dook Mevrouw Tamara in het hoofd van mensen die mentaal in de knoop zitten, om het taboe omtrent deze onzichtbare conflicten te doorbreken.

Tenfold

Singer-songwriter Tenfold vertelt met haar folky liedjes verhalen die Sinds 2014 treed Tineke Hussaarts op als solo-artiest onder de naam Tenfold. Tenfold bracht haar eerste titelloze EP uit, waarvan alle handgemaakte exemplaren uitverkochten. In het voorjaar van 2016 was Hussaarts de vaste support act van Lucky Fonz III tijdens zijn In Je Nakie tour. Ook was zij te zien in een uitverkochte Melkweg (The Max) als support van Sam Hunt en verzorgde zij voorprogramma’s van o.a. Benjamin Francis Leftwich, Tiny Ruins en William McCarthy van de Augustines.

Naast het uitbrengen van haar laatste singles Nine Square en Sister kunnen we in 2020 nog meerdere single releases van Tenfold verwachten. In haar nieuwe werk hoor je synths, klarinet-solo’s, drumcomputers, samenzang, niet altijd even voor de hand liggende songstructuren en nieuwe gitaarsounds terug. Samen met haar all-female band werkt ze toe naar het uitbrengen van haar debuutalbum en daarnaast is onlangs de eerste aflevering van haar Sister podcast uitgekomen. Sister gaat over alle bijzondere vrouwen die Tenfold in haar leven inspireren, met als boegbeeld voor dit nummer haar eigen zus.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8

Leden: €6

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!