vr 01 sep 2023

Mo Bedick

Betoverende klanken en onverwachte wendingen: Mo Bedick neemt je mee op een psychedelische reis.

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over Mo Bedick

Mo Bedick, the name might confuse you in thinking about the dusty old novel written by Herman Melville. But, don’t be fooled, Mo Bedick is anything but dusty. This band is redefining psychedelic indie music with great ambitions. Inspired by the greatest hits of shoegaze, psychedelic rock, hip hop and future jazz, Mo Bedick will hypnotize it’s listeners with unique and enchanting melodies, creating a Disney-like feeling. And as we know from Disney movies, there is always an unexpected and complex turn of events. Mo Bedick doesn’t seem to be unfamiliar with this concept, as deadly rhythms and razor-sharp riffs can unexpectedly crush your dreamy state of being in a heartbeat.

Mo Bedick, de naam kan je in de war brengen en je laten denken aan de stoffige oude roman geschreven door Herman Melville. Maar laat je niet misleiden, Mo Bedick is allesbehalve stoffig. Deze band herdefinieert psychedelische indiemuziek met grote ambities. Geïnspireerd door de grootste hits van shoegaze, psychedelische rock, hiphop en future jazz, zal Mo Bedick zijn luisteraars hypnotiseren met unieke en betoverende melodieën, waardoor een Disney-achtig gevoel ontstaat. En zoals we weten uit Disney-films, is er altijd een onverwachte en complexe wending van gebeurtenissen. Mo Bedick lijkt bekend te zijn met dit concept, aangezien dodelijke ritmes en vlijmscherpe riffs je dromerige staat van zijn in een oogwenk kunnen verpletteren.

Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!