vr 03 jun 2022

Naduah

Verhaaltjes voor het slapengaan + Support: Johhny Loves Me

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €6
Leden: €4

Over Naduah

Hoe beter je luistert, hoe minder onschuldig ze wordt. De 23-jarige Naduah draagt het hart op de tong. Op haar eerste EP Verhaaltjes voor het Slapengaan verpakt ze haar

avontuurlijke seksleven in catchy Nederlandstalige popliedjes. De EP komt met een gelijknamig prentenboek, met kleurrijke en dubbelzinnige illustraties van de Rotterdamse

illustrator Ravenmilo.

Naduah is jong, maar verrast met haar reflectievermogen. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en vooral goudeerlijk. ‘Ik denk dat je met humor en nuance een heel eind kan komen in het leven’, aldus Naduah.


SUPPORT: Johnny loves me

Johnny loves me brengt sinds 2019 introspectieve muziek uit waarin hij probeert openlijk te contempleren over lastige emoties en dubbelzinnige vragen om het gesprek met zichzelf en zijn luisteraar aan te gaan. Johnny neemt je mee in zijn zoektocht waarin onderwerpen als filosofie, psychologie en romantiek hem leiden. De muziek is een mengeling van de genres pop, hip-hop en lo-fi/ bedroom, en maakt gebruik van punk, rock en soul invloeden.

"Johnny loves me is een geschikt voorprogramma voor mijn show omdat we beide nederlandstalige muziek maken, ergens tussen pop en hiphop in. We zijn allebei op onze eigen manier kwetsbaar; Johnny verstopt onder een laag taalkundigheid en woordspelingen, ik onder een dikke laag humor en nonchalance.

Ik denk dat Johnny loves me het publiek alvast goed wakker kan schudden en de interesse bij het publiek in wat er gebeurt op het podium alvast aan kan wakkeren."

~ Naduah

Over het evenement

Tickets

Regulier: €6

Leden: €4

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!