za 20 jan 2024

Nieuwjaars Scouting Gala

Scouts of 2024

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €4
Leden: €2

Over Nieuwjaars Scouting Gala

Na een prachtig jaar is het tijd om 2023 officieel af te sluiten en 2024 feestelijk te open met het jaarlijkse Scouting Gala! Dit jaar heffen we ons glas voor de ‘Scouts of 2024’ en komen wij helemaal in het High School Reunion thema.

Vergeet niet al je scouting vrienden en aanhang uit te nodigen voor dit prestigieuze gala!


Deuren sluiten om 00:00.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €4

Leden: €2

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!