za 30 sep 2023

Oktoberfest

Sehen Sie, Sehen Sie, So What! geht loss!

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €3
Leden: Gratis

Over Oktoberfest

Na een verrukkelijke verkenning van de ambachtelijke brouwsels van Folkingebrew eerder op de avond tijdens Craftbeer Invites, is het feest nog lang niet voorbij! Bereid je voor op de mooiste Beierse traditie, want So What! brengt je het iconische OKTOBERFEST!!

Bierliefhebbers en levensgenieters, verenigt u voor een spectaculaire avond vol traditie en plezier.

Bier, Bradwürst en de slechtste zuipmuziek die je kan bedenken. So What! tovert om tot een mooie Duitse Bierhalle! Pullen, pitchers, volle glazen én het gezelligste publiek van het Groene Hart.

Sehen Sie, Sehen Sie, So What! geht loss! Die verrükte halbe Stunde is er niets bij!!


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €3

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!