vr 19 jun 2020

Online Pinkpop Quiz

Deuren open: 19:45
Start: 19:45
Einde: 01:00

Over Online Pinkpop Quiz

Pinkpop-kenners! Verzamel jullie vrienden en meld je aan voor de enige echte online Pinkpop Quiz!

Op vrijdagavond 19 juni hosten wij namelijk samen met Pinkpop-presentator Sander Ruijters een quiz over alles rondom 50 jaar Pinkpop. Live vanuit poppodium Nieuwe Nor brengen wij Pinkpop dat weekend toch een beetje naar jullie toe! Speel mee vanuit thuis óf wees een van de teams die deelnemen vanuit hun favoriete poppodium. Een aantal Nederlandse poppodia opent namelijk speciaal voor deze avond hun deuren als quiz-honk. Door mee te doen aan de quiz kunnen jullie ook nog eens flinke prijzen winnen en ouderwets losgaan op de beste festivalklassiekers. Die draait Michiel Veenstra namelijk tot 01:00 uur tijdens de KINK Afterparty!

Meld jouw team (van max. 4 personen) uiterlijk vóór maandag 15 juni aan via www.pinkpop.nl/quiz. Deelname is gratis!

Als 1e, 2e en 3e prijs geven wij o.a. een Backstagetour door Sander weg, tijdens Pinkpop 2021 voor jullie complete team! (mits in bezit van kaarten). En per winnend teamlid maak je ook nog eens kans op een merchandise pakket, een Ticketmaster Giftcard à €50 of voor €50 aan munten tijdens Pinkpop 2021! Wacht dus niet langer en schrijf je direct in!


Tijdschema

19:45 Opwarmen
20:00 Start quiz
23:00 Verwacht einde quiz, start KINK afterparty
01:00 Einde KINK afterparty

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 19:45

Start: 19:45

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!