za 27 aug 2022

Openingsfeest!

Start van Seizoen 60!

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 06:00
Free Ticket: Gratis

Over Openingsfeest!

Na 6 weken van gesloten deuren en de jaarlijkse opknapbeurt , gooien we So What! weer open op zaterdag 27 augustus! We weten dat jullie staan te springen om de dansvloer weer op te gaan en iedereen te vertellen over jullie wilde vakanties.

Vanavond vieren we niet ‘gewoon’ een opening van het jaar, maar dé opening van het 60ste seizoen. Feest dus!! Overal ballonnen, slingers en vooral heel veel bier. Natuurlijk worden we in maart pas écht 60 jaar oud, maar vanavond vieren we het alvast een klein beetje!

Entree is gratis, dus kom dansen en springen met vele meters bier!

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!