za 27 apr 2024

Orange Rave

Leve de koning!

Deuren open: 22:00
Start: 22:00
Einde: 04:00
Regulier: €7
Leden: €5

Over Orange Rave

Welkom bij Orange Rave! En knallend feest met een koninklijk tintje!

Van 22:00 tot 00:00 uur dompelen we je onder in de opzwepende beats van drum and bass, verzorgd door niemand minder dan DJ Mikers bekend van Bami Team. Vanaf middernacht tot 02:00 uur betreden we een andere dimensie met een exclusieve old school Goa vinyl set, gepresenteerd door DJ Blowan van Sinterdelic. En als klap op de vuurpijl brengen we je van 02:00 tot 04:00 uur de onverbiddelijke kracht van hard techno, onder leiding van niemand minder dan DJ Verchurch.

Leve de koning!


Deuren sluiten om 00:00.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €7

Leden: €5

Tijden

Aanvang: 22:00

Start: 22:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!