vr 07 apr 2023

Pene Corrida

Popmusic on steriods! Metal Mashup Coverband

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 23:00
Regulier: €12
Leden: €10

Over Pene Corrida

”Wat zou er gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal overheen smeren?” Het antwoord liet niet lang op zich wachten, niet veel later was Pene Corrida geboren en de rest is geschiedenis.

Al ruim tien jaar spelen ze de vaderlandse podia plat met een wervelstorm van herkenbare dance beats en snoeiharde gitaren. Tijdens hun “Loco Mexicano Tour” brengen zij een arsenaal aan nieuwe Medleys met zich mee, vol hits en guilty pleasures van vroeger en nu!

Pene Corrida heeft het afgelopen decennium twee full length albums, vier EPs en meerdere singels uitgebracht met tezamen meer dan drie miljoen streams en views. De videoclips van Adele’s “Hello”, “Salsa Tequilla” van Anders Nilsen en “FCK2020” van Scooter gingen viral op het web.

“You guys are amazing!” (H.P. Baxxter, aka Scooter)

PENE CORRIDA, POPMUSIC ON STEROIDS!


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12

Leden: €10

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 23:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!