vr 20 sep 2024

PHRASE. EP Release

Modern-alternatieve rock

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €6
Leden: €4

Over PHRASE. EP Release

PHRASE. presenteert hun debuut EP "The Way We Learn" bij So What! De Goudse band staat met hun energieke performance en modern-alternatieve rock garant voor een beweeglijke avond. Bij deze EP nemen ze je mee in het leven van Zoë, die de beslissing maakt om op eigen benen te gaan staan en alles achter te laten. Bij deze reis gaan we op ons bek, gaan we op zoek naar wie we zijn en vinden we uiteindelijk een antwoord op een onverwachte plek. Vijf nummers waar genre slechts een tool is voor de boodschap van de muziek, vijf nummers die samen één verhaal vertellen.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €6

Leden: €4

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!