vr 08 okt 2021

Pocket Knife Army + LIJO

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €8
Leden: €6

Over Pocket Knife Army + LIJO

LET OP! Bij dit event gebruiken we de Corona Pas. Zorg dus dat je een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs kunt laten zien en je ID kaart.


LIJO vangt haar avontuurlijke, volwassen songwriting in excentrieke popliedjes die op meeslepende wijze slechts haar eigen regels volgen. Ze speelt live met beats en loops, en haar muziek wordt vaak vergeleken met acts als St Vincent, The Dø, Imogen Heap en Kate Bush. Na de release van haar debuut ‘My Inner Parts’ tourde ze door de UK, Polen en Duitsland, speelde ze deze zomer op Gothenburg Cultural Festival in Zweden en is ze alweer bezig met het schrijven van nieuw materiaal dat in 2020 uitkomt.

Video ‘Push Me’

Live Video ‘Elasticity’

Website LIJO

Pocket Knife Army – Stoere, eigenwijze electro-rock uit een parallel universum. Deze twee multitaskers hebben hun goed uitgeruste synthesizer ruimteschip volledig onder controle, aangevuld met een scheurende basgitaar en expressieve vocalen. De uitnodiging om op showcasefestival Tallinn Music Week te spelen was de kickstart van hun internationale carrière, gevolgd door meerdere Europese tours. Na het uitbrengen van twee albums heeft het duo zichzelf een flinke uitdaging gegeven door iedere maand een nieuwe track te schrijven en uit te brengen met een live video vanuit hun eigen studio. Vier van deze track zijn in oktober uitgekomen op een EP.

Live video ‘The Dream Eater

Meest recente live video

Website Pocket Knife Army


LIJO en **Pocket Knife Army ** zijn al in So What! te bewonderen voor een kleine €6,-

Maar wil je ons extra steunen, dan kan je kiezen voor optie B, C, D of E welke met stapjes van €2,- elk een beetje duurder zijn.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8

Leden: €6

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!