za 14 nov 2020

Popquiz

> CANCELLED

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 01:00
Leden: €6
Regulier: €8

Over Popquiz

UPDATE:
Helaas zullen we dicht moeten blijven totdat de horeca weer open kan. 😢 En deze popquiz is net te groot en te leuk om te verkleinen naar een 30 personen situatie. We hebben hier lang over nagedacht, maar om die reden hebben we besloten dit event te annuleren en weer een mooie popquiz te organiseren wanneer de corona-tijd voorbij is.

Ticketkopers ontvangen spoedig een mail met meer informatie over hoe ze hun tickets terug kunnen krijgen.

Vanavond is het in So What! weer tijd om je muzikale kennis te gelde te maken. De popquiz serveert je een lekkere muzikale mix van van smaakvol tot fout, van alternatief tot mainstream en van de jaren 50 tot nu. Wat in 2008 ooit begon als een gelegenheidsavond in de achterbar is inmiddels uitgegroeid tot een waar muziekfestijn in de dampende voorzaal, met een vaste achterban. Er komen zowel fanatieke quizzers als fanatieke bierdrinkers, maar gezellig is het sowieso!

De teams mogen maximaal vier personen bevatten, dus zoek mensen uit die een zo breed mogelijke muzieksmaak hebben. Koop je tickets via de site en schrijf je op de avond zelf in met je team voor de leukste quiz ooit!

### LIVE ACT
Deze avond wordt ondersteund door Groove Xperience. Deze 7-koppige coverband is al meer dan 15 jaar actief en brengt de vibes van groovy funk, disco, soul en veel meer!

Over het evenement

Tickets

Leden: €6

Regulier: €8

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!