zo 01 okt 2023

Popronde 2023

Het grootste reizende muziekfestival van Nederland komt naar Gouda!

Deuren open: 15:00
Start: 15:30
Einde: 00:00
Free Ticket: Gratis

Over Popronde 2023

Op zondag 1 oktober struin je tussen 13:00 uur en 23:00 uur door de binnenstad van Gouda op zoek naar het beste muzikale talent tijdens de popronde! Én dat geheel gratis toegankelijk!

Historian

Historian is een rockband met een ware liefde voor het verleden. Sharply dressed en met een vintage feel voegt Historian de pioniersmuziek van Led Zeppelin samen met de drijvende kracht van Jack White. De vierkoppige band maakt goed gebruik van de gestackte overdrives en een road-worn Hammondorgel om je omver te blazen met tijdloze muziek! Historian speelt in So What! van 15:30 tot 16:15.

FAY

FAY(22) maakt toegankelijke popliedjes waarop je kunt meeschreeuwen in de auto. Om zichzelf een beetje door het leven te navigeren schrijft ze liedjes over stukgelopen relaties, ouder worden en verliefdheid. Ze deelt dit allemaal op haar TikTok account, waar meer dan 50.000 mensen haar volgen. Dit najaar speelt ze haar eerste festival: Tuckerville! FAY speelt in So What! van 17:15 tot 18:00.

Inge Lamboo

Inge Lamboo writes power anthems. She taught herself to play guitar, piano, drums and bass. Her second single, Black Heart, became Veronica’s Oorkonde and was chosen by her fans on TikTok (140k followers). In april, right after releasing her debut album, Inge went on tour with Nightwish singer Floor Jansen. Last winter, she also opened for Orange Skyline. Inge speelt in So What! van 21:00 tot 21:45,

Rommy Gabay

Rommy Gabay neemt je door middel van reflectieve teksten en soulvolle stemgeluid mee op een introspectieve trip. Een rollercoaster die diverse contrasten van het leven belicht, verpakt in de dynamische sound van Soul, Hiphop en Pop. De expressie van haar innerlijke stem, ontladen en verwerken begeleid door haar live band.

Yaro Mila

Yaro Mila is avant-garde pop. Loud, rebellious, fierce and at the same time sugary sweet hyperpop music. Fusing together punk guitars with hammering beats and digital synths to escape together. In Yaro’s musical candy store you can taste the sweet flavours of Britney Spears, the sourness of mother Gaga’s early work and Dorian Electra’s aftertaste. Yaro speelt in So What! van 22:30 tot 23:15.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 15:00

Start: 15:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!