za 18 sep 2021

Popronde

// Lucky Blue // Frontstreet // LE MOTAT

Deuren open: 14:30
Start: 14:30
Einde: 20:00

Over Popronde

Popronde Gouda • Zaterdag 18 september 2021

Muziekfestival op 8 locaties in de Binnenstad van Gouda • €5-, entree voor de hele dag •

15:00-00:00 • Geen Testen voor Toegang, wel 1.5m afstand.

>> Koop je tickets via deze link<<

Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op zaterdag 18 september 2021 ook weer door het centrum van Gouda.

Bekijk het volledige programma via http://www.popronde.nl/steden/gouda

Het grootste reizende festival van Nederland, toert van 11 september tot en met 27 november als karavaan met 100 talentvolle artiesten door het hele land. Popronde presenteert jaarlijks Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Kensington, Racoon, Jeangu Macrooy, The Vices, WIES, EUT en Chef’Special tourden voor ze doorbraken mee met de Popronde.

Line Up in So What!:

15:15 Lucky Blue

Lucky Blue is een vierkoppige indie-rock band uit Rotterdam. Ze vallen makkelijk op door hun energieke, en vooral frisse rocknummers en eigenzinnige, levenslustige shows. Lucky Blue wilt laten zien dat je niet bang hoeft te zijn om jezelf te zijn en geeft het goede voorbeeld door zichzelf zowel in de studio als op het podium bloot te geven.

16:45 Frontstreet

Frontstreet combineerd metal, rap met elektronische sounds. Frontstreet heeft verschillende keren live op 3FM gespeeld, was met videoclip op MTV te zien en was op NPO ZAPP. De band heeft het podium gedeeld met onder andere Crazy Town, Hollywood Undead en Limp Bizkit. In 2017 kwam het debuut album Reality Check uit. Eind 2020 kwam de single FREE uit.

18:15 LE MOTAT

Een nieuw jaar; een nieuw hoofdstuk. LE MOTAT is de vertolking van alles wat er in Tato Wesselo z’n brein omgaat. In EP1 uitte zich dat met songs over seks, vluchtige liefdes en mensen die hun KOP in ’t IJS moeten steken. In zijn aankomende EP ‘Goed Slecht’ duikt hij dieper en is hij op zoek naar de fijne lijn tussen genialiteit en slap geouwehoer.

>> Koop je tickets via deze link<<

Over het evenement

Tickets

Tijden

Aanvang: 14:30

Start: 14:30

Einde: 20:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!