za 18 mrt 2023

Psytopia

Psychedelic trance met psychedelic deco en DJ's

Deuren open: 21:30
Start: 22:00
Einde: 04:00
Regulier: €7.50
Leden: €5.50

Over Psytopia

Na vele feesten in Leiden en Wageningen hebben Geo-matrix en Cosmic combination de koppen weer eens bij elkaar gestoken.
In Leiden deed de Cosmic combination de feesten in de LVC en in Wageningen deed Geo-matrix dat in Unitas. Na sinterdelic is gebleken dat er ook goed een feest te organiseren is in Gouda. Met vette deco en top DJs zal dit ook weer een geslaagd feest worden.

Line Up

22:00 ❉ Parapsy
00:00 ❉ Ethica ❉ Digital Nomads
02:00 ❉ BOR ❉ Cosmic Combinatioin

Ethica zijn Floor (aka DJ Yucka) en Flip (aka B-FliP).
Twee producers uit Nederland met een missie om energieke ear-candy te produceren voor twisted souls. Schommelende en schuddende dansvloeren over de hele wereld! Hun doel is om een interessante mentale en fysieke reis te maken in hun creativiteit. Ze combineren graag full-on elementen en proggressieve elementen, allemaal gelaagd op basis van groovy baslijnen. Hun smaak van muziek gaat van twilight twisters tot hoog energieke leads en meer euforische ochtend psytrance.

Deco visuals
❉ Geo-Matrix
❉ Cosmic Combination
❉ Magic forest

There are no rules!

Over het evenement

Tickets

Regulier: €7.50

Leden: €5.50

Tijden

Aanvang: 21:30

Start: 22:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!