vr 08 sep 2023

Radeloos///Ziedend + Liber Null + Lijkschouwer

3x Progressieve Black Metal uit Nederland!

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €12.50
Leden: €10.50

Over Radeloos///Ziedend + Liber Null + Lijkschouwer

Radeloos /// Ziedend

Radeloos///Ziedend ontstond in het begin van 2017 en heeft sindsdien gewerkt aan het ontwikkelen van een geluid dat zich kenmerkt door een mix van crustpunk, black metal en powerviolence. Hun muziek klinkt rauw en meedogenloos en nodigt het publiek uit om zichzelf even te verliezen.

R///Z is een band die gebukt gaat onder de onophoudelijke ellende van het leven en deze zonder aarzelen in je gezicht smijt. Met de release van ‘Miserabel’ in 2023 werd het eerste wapenfeit naar buiten gebracht, een voorproefje van wat onherroepelijk komen gaat.

Liber Null (IT/NL)

LIBER NULL is an international trio based in the Netherlands and Italy, a concert of minds featuring members from and established realities such as Fides Inversa, Darvaza and Frostmoon Eclipse.

The band hits stride in 2016 with its debut “I – The Serpent” a six-fold Black chaos conclamation, hell-bent on pushing the boundaries of the genre, mixing a varied and dynamic approach with old school sensitivities. Legendary extreme metal label Osmose shows its interest and thus the album is published and distributed worldwide.

As today takes a twisted turn, so does LIBER NULL prepare to embrace this rekindled darkness by unleashing new odes to the gods that were…

Lijkschouwer

“Lijkschouwer is een black/death/sludge-metal formatie uit Rotterdam, bestaande uit G.T. (Drums/Vocals) R.B. (Gitaar/Vocals) M.C (Gitaar) en M.S. (Bas)
De band put inspiratie uit het eindige, de finaliteit van de dood en de alomvattende leegte waarin alles nietig is. Debuutalbum "Lamentations of Cosmic Absurdity" onderstreept deze thema’s van verval en futiliteit”


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12.50

Leden: €10.50

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!