vr 13 sep 2024

Red Rum + Mourning Wood

Een avond dansbare power, folk en heavy metal

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 02:00
Regulier: €9
Leden: €7

Over Red Rum + Mourning Wood

Red Rum:
De Piraten van Red Rum uit Nottinghamshire weten hoe ze een podium moeten kapen. Met hun catchy, toegankelijke en meezingbare mix tussen Power, Folk en Heavy metal krijgen ze iedere zaal in beweging. De thematiek van de teksten laat zich raden: veel sterke verhalen waarbij je de rum niet kan laten staan. De band heeft al vele plunderingen op hun kerfstok, en pakken nu door na de release van hun debut album Booze and Glory.

Music Video We Pirates | Album | Bandcamp | Facebook

Mourning Wood:
Uit het diepe zuiden van Brabant (en een beetje daar omheen) rijst Mourning Wood op voor maar één ding: Feest! Dansbare deuntjes, meezingbare teksten en hier en daar wat metal vormen de perfecte basis voor een goede avond vol onverwachte wendingen, alcohol en slechte beslissingen. Klinkt het als een slecht plan? Dan kan het alleen maar beter worden!

Muziek: Behind Enemy Lines (live), Redneck Redemption (live), Heathen Hooray (single) | Website | Facebook


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €9

Leden: €7

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 02:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!