vr 25 okt 2019

Reservoir Dogs Band ft. George Baker

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 01:00
Leden: €13
Regular Ticket: €15

Over Reservoir Dogs Band ft. George Baker

In augustus 2019 gaat de nieuwe Tarantino, “Once Upon A Time in Hollywood”, in premiere. De Nederlands/Belgische formatie Reservoir Dogs Band gaat dit vieren met een vernieuwde liveshow, de beste muziek uit alle films van Tarantino in TarantinoStyle, De ultieme Live beleving voor film- en muziekliefhebbers. Tijdens de tour zal de band diverse keren vergezeld worden door George Baker, “Mr. Little Green Bag”, o.a. bekend van de film Reservoir Dogs. Afgelopen jaren deed de band ruim 125 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. ook op de premiere van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten. Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”

Na tours door Belgie,Duitsland en Spanje is nu Nederland weer aan de beurt. De band zal ook een 7-tal Unchained(akoestische) optredens verzorgen in bioscopen in Nederland en Belgie.

Filmhuis actie
Als je naar de Reservoir Dogs Band komt kan je ook met korting naar de gloednieuwe Tarantino film “Once Upon A Time in Hollywood” in het Filmhuis. Je kan dan voor de schamele prijs van € 4,50 naar deze film. Bij binnenkomst krijg je een kortingsbon die dan ingeleverd moet worden bij het filmhuis.

De film draait in het Filmhuis op de volgende data:
* Zaterdag 26 oktober om 20.00 uur
* Woensdag 30 oktober om 20.00 uur
* Zondag 3 november om 16.00 uur
* Vrijdag 8 november om 20.00 uur

Over het evenement

Tickets

Leden: €13

Regular Ticket: €15

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!