za 01 jul 2023

Reünie

Meld je aan voor deze bijzondere avond om ons 60e jaar te vieren!

Deuren open: 20:30
Start: 20:30
Einde: 02:00
Leden: Gratis
Free Ticket: Gratis

Over Reünie

Op 1 juli verwelkomen we onze oud-vrijwilligers, leden en andere liefhebbers voor een speciale reünieavond in So What! We willen graag iedereen uitnodigen die ooit vrijwilliger is geweest bij ons of die op een andere manier heeft bijgedragen aan het succes van So What!

We zijn erg trots om te kunnen zeggen dat seizoen 60 van So What! nu loopt, wat dit evenement extra speciaal maakt.

Deze avond staat in het teken van het samenbrengen van iedereen die al jaren houdt van So What!, om te genieten van muziek, herinneringen op te halen, bij te praten en vooral om te vieren hoe belangrijk jullie voor ons zijn geweest.

We bieden een gevarieerde muzikale line-up, speciaal geselecteerd voor deze avond. Ook hebben we een ruime selectie speciaal bieren samengesteld, zodat jullie kunnen genieten van de beste brouwsels die we te bieden hebben. Natuurlijk zal er ook voldoende tijd zijn om herinneringen op te halen, foto’s te bekijken en om te zien hoe So What! door de jaren heen is gegroeid.

We willen jullie graag bedanken voor jullie inzet en toewijding aan So What! en hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 1 juli!

Mis deze bijzondere avond niet en meld je aan!


Let op! Het eerder geplande Diner voorafgaand aan de Reünie gaat helaas niet door! Deze avond zoals hierboven beschreven wordt uiteraard reuze gezellig en gaat door zoals gepland. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht.

Over het evenement

Tickets

Leden: Gratis

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 20:30

Einde: 02:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!