za 27 jan 2024

Rewind 2023

Terugspoelen door de Hits van 2023

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €2
Leden: Gratis

Over Rewind 2023

Sta klaar om de beats van het afgelopen jaar opnieuw te beleven op het ultieme muziekfeest van 2023! We brengen je de heetste tracks, de meest memorabele momenten en een avond vol energie die de geschiedenis van 2023 in stijl viert.

Terugspoelen door de Hits van 2023

Laat ons je meenemen op een reis door de meest opzwepende hits van het jaar. Van chart-toppers tot underground-anthems, we draaien alles wat dit jaar muzikaal onvergetelijk heeft gemaakt. Bereid je voor om te dansen, te zingen en herinneringen te creëren op de deuntjes die 2023 hebben gekenmerkt. Mis dit muzikale spektakel niet! Scoor snel je kaartjes en bereid je voor op een avond van non-stop feesten en herinneringen. Dit is jouw uitnodiging om samen terug te spoelen en te genieten van de soundtrack van 2023.


Deuren sluiten om 00:00.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €2

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!