vr 05 mei 2023

Rock uit de Regio – Bevrijdingsdag editie

Een samenwerking met De Goudse Popschool. Nu met The Dutch Knockoffs, TouchDown en Barre Tijden

Deuren open: 20:30
Start: 20:30
Einde: 00:00
Regulier: €5
Leden: Gratis

Over Rock uit de Regio – Bevrijdingsdag editie

So What! en De Goudse Popschool hebben weer de handen in elkaar geslagen om het Goudse rocktalent even onder de aandacht te brengen.

21:00 The Dutch Knockoffs

The Dutch Knockoffs is een jonge, female fronted rock coverband die bandcoaching volgt op de Goudse Popschool. Ze rocken het dak eraf dus zorg dat je er op tijd bij bent!

22:00 TouchDown

TouchDown speelt funky en groovy hits uit de jaren 80 waarbij niemand stil kan blijven staan. Heb je zin om te dansen op de muziek van Phil Collins, Huey Lewis & the News en Toto dan mag je dit optreden absoluut niet missen.

23:00 Barre Tijden

Barre Tijden zijn een serieuze grunge-rock coverband in de stijl van Nirvana en ze weten die muziek te spelen zoals het hoort: hard, rauw en energiek. Reken maar dat zij zorgen dat je deze mooie avond niet snel vergeet!


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 20:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!