vr 09 feb 2024

Rock uit de Regio

Een samenwerking met De Goudse Popschool

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €5
Leden: Gratis

Over Rock uit de Regio

So What! en De Goudse Popschool hebben weer de handen in elkaar geslagen om het Goudse rocktalent even onder de aandacht te brengen.

21:00 STMPLS

STMPLS bestaat nog geen jaar en zullen voor de tweede maal optreden op 9 november. De set bestaat uit herkenbare covers, dus het wordt sowieso een feestje!

22:00 4 MINUTES LEFT

4 MINUTES LEFT heeft zichzelf voor de 2e keer totaal herontwikkeld. Ze debuteren op het podium van So What! hun nieuwe gitarist en een volledig nieuwe set van eigen werk. Dit is een band die ergens heen gaat, dus mis deze kans niet ze in deze vroege fase te komen beluisteren!

23:00 CONCRETE COUCHSURFERS

CONCRETE COUCHSURFERS is een totaal unieke band die geen enkele concessie doet om mainstream te zijn. Met een stevige set van punk nummers en een energieke live show pakken ze het publiek helemaal in. Ditmaal voor het eerst als volwaardige headliner te beleven!


Leden gratis entree
Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!