vr 25 nov 2022

Rock uit de Regio

Een samenwerking met De Goudse Popschool

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 01:00
Regulier: €8
Leden: €6
Leden: Gratis

Over Rock uit de Regio

So What! en de Goudse Popschool hebben weer de handen in elkaar geslagen om het Goudse rocktalent even onder de aandacht te brengen. We hebben drie bands geselecteerd die afgelopen Ouwe Goudse Festival al op ons podium hebben gedaan. We waren ontzettend goed en deze avond zetten ze hun eigen show neer.

FAIRGROUND REVOLUTION

Fairground Revolution bestaat pas een jaar maar ze beginnen al een zeer eigen sound te ontwikkelen. Met de soulful vocals van Emilie, de stuwende ritmes van Virgil en Arie en de elkaar complementerende rock gitaarpartijen van Remco en Michel staat het publiek garant voor een knap staaltje muzikale entertainment.

CHAMPS OF THE AMPS

Champs of the Amps spelen zowel ‘classic rock’ als ‘modern pop’ covers. Ze weten het publiek volledig in te pakken met de ruige eerlijkheid van hun vertolking. Door de goede afwisseling tussen rustige en harde nummers, alsook het charisma waarmee de bandleden performen, is het publiek verzekerd van een echte show. Waar Champs of the Amps spelen is het altijd feest.

BEYOND REPAIR

Bio: Beyond Repair heeft een bak aan LIVE ervaring en een groot ouvre bestaande uit veel covers en ook veel eigen werk. Wie Beyond Repair vaker heeft gezien weet wat ze te wachten staat: Een muzikaal feest waarbij drums, bas, maar liefst drie gitaren, piano, zang, tweede stemmen, samba shakers en stampende voeten samen zowel de klassiekers van de Rolling Stones en Bruce Springsteen als de modernere rockers van de Foo Fighters en Frans Ferdinand ten gehore brengen. Wat je favoriete band ook is, goeie kans dat BEYOND REPAIR er een nummer van speelt!


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8

Leden: €6

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!