vr 23 jun 2023

Sachee

Hip hop, r&b, rock, and reggae. Een beetje van alles dus.+ Support: Naduah

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €9
Leden: €7

Over Sachee

Sachee is not just a band. Sachee is an experience – nine unique artists that together put forth a raucous yet perfectly coordinated ambiance. Sachee brings the vibes, and Sachee is the party. A mix of creative genius, norm-breaking and shattering of expectations, Sachee captures ears and opens eyes. This coming together of minds and vibes is utterly singular, and something to pay close attention to.

Support: Naduah

Impulsieve acties zijn helaas niet altijd zonder gevolgen. Gelukkig ziet Naduah daar de humor van in. Ze schrijft vrolijke teksten vol zelfspot over haar ongeremde avonturen. De sfeer is ongedwongen; er mag gelachen en gedanst worden.

Op haar eerste EP Verhaaltjes voor het Slapengaan verpakt ze haar avontuurlijke seksleven in catchy Nederlandstalige popliedjes. De EP komt met een gelijknamig prentenboek vol kleurrijke en dubbelzinnige illustraties. Naduah is jong, maar verrast met haar reflectievermogen. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en misschien nog wel eerlijker dan de verhalen van je beste vrienden.

In 2022 trok de zangeres door het land met haar Verhaaltjes voor het Slapengaan-tour. Ze speelde onder anderen in Cinetol, So What! en Simplon. In 2023 staat een nieuwe EP op de planning met liedjes die je meenemen op avontuur tot diep in de nacht…


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €9

Leden: €7

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!